ROCKTOBERFEST bjuder på god dryck, god mat och en massa skön rock n’ roll på scen

Sista fredagagen i oktober har det blivit en tradition med en klassisk Oktoberfest i rockens tecken, den kallas helt enkelt för Rocktoberfest. Förutom god mat och dryck så har de samlat en skön mix av rock och hårdrock som ska ställa sig på Globen Annexets scen den 27 oktober 2017. Vad sägs om H.E.A.T, The Quireboys, Evergrey, Mother Misery och Bosse “Zinny” Stagman?

 

Arrangör för eventet är Stureplansgruppen som tillsammans med sina partners Gotlands Bryggeri, Bandit Rock och Scream n’ Shout kommer få dig som besökare att riktigt få en skön känsla, precis som på de klassiska Oktoberfestmarkerna i Syd-Tyskland.

Det finns två olika biljetter, Ståplats och Premium.

Ståplats (395kr, biljetter köps via AXS.com)

– Ger dig chansen att uppleva scenen på nära håll, dörrarna öppnar redan klockan 17.00 för att smälta ihop naturligt med en klassisk AW. Maten handlar du själv i vårt öppna kök.

– Begränsat antal sittplatser, så kom i tid.

 

Premium (840kr, biljetter köps via AXS.com)

– Bli en del av en akustisk rockupplevelse.

– Kom och se Bo "Zinny Zan" Stagman med band. Premiumbiljetten ger dig automatiskt medverkan i utlottning av ”Meet and greet” som sker i anslutning till konserten.

– Sittplats vid arenans bästa platser

– I priset ingår även 1 liter av vår egna ”Rocktober-öl”, samt valfri rätt från vår meny.

 

Jessica Alsterblad (Rockbladet) skrev så här 2015:

”Så summan av kardemumman, det var en fantastisk kväll med en härlig stämning från både publik och band. Sedan tyckte jag även att det var roligt att se en så pass stor variation på människor i publiken och detta var nog en kväll som många sent kommer att glömma.”

Jonas Lööw (Rockbladet) skrev så här 2016:
”Rocktoberfest är ett event som är till för alla mellan 20 år och döden. Mixen mellan att kunna äta en bit mat, goda drycker och härlig energifylld rock n roll tilltalar inte bara den vanliga rockern du ser ute på de vanliga konserterna. Du kan så klart stå längst framme vid scenen och digga till musiken, men du kan även slå dig ned vid någon av bänkarna och snacka med dina polare samtidigt som du lyssnar på musiken som bjuds på scenen. Ett skönt ställe att hänga på helt enkelt. Jag ser redan fram emot nästa år och hoppas de hittar en minst lika bra lineup som i år.”

Vi på Rockbladet.se kommer nu för tredje året i rad att bevaka det här eventet, och tack vare ett gott samarbete kommer vi även i år kunna tävla ut ett antal Ståplats- och även ett par exklusiva Premium-paket. Den tävlingen kommer att annonseras under slutet av nästa vecka, och kommer starta onsdagen den 4 oktober.
Håll utkik på våra sociala medier för mer information.

Vi kan inte annat än att rekommendera dig och dina polare att skriva in Rocktoberfest i kalendern den 27 oktober, gå in på AXS.com och köp din Ståplats- eller Premiumbiljett. För den här kvällen vill du inte missa, det kan jag lova. För ett av Sveriges bästa live-band H.E.A.T är otroligt hungriga efter att de laddat batterierna under två års tid och har släppt nytt material, ”The Great Unknown”. Ingen kommer kunna vara still under deras och de andra bandens (Evergrey, The Quireboys och Mother Misery) uppträdande.
Vi säger helt enkelt bara Skål och välkomna!!

SPOTIFYLISTA – ROCKTOBERFEST 2017

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
KRÖNIKA: Uppladdning inför årets ROCKTOBERFEST
BAND: H.E.A.T, Evergrey, The Quireboys, Mother Misery
DATUM: 2017-10-27
BILJETTER: AXS.COM
INFORMATION
Rocktoberfest.se | Facebook

Relaterade artiklar