Santa Cruz-Hard Rock Café Nordic Tour, Stockholm

Igår anlände Santa Cruz  i Göteborg för att göra ett av sina sällsynta Sverigebesök och samtidigt promota det kommande albumet, Bad Blood Rising som släpps lös den 10 november. Ikväll kommer dom till Stockholm som en del av den första Hard Rock Cafè Nordic Tour som någonsin ägt rum. 

 

Kvällen kommer att bjuda på både akustisk show samt signering och även en kort Q/A där frågorna som fansen ställde i tävlingen gällande ett Meet N´ Greet med bandet kommer ställas. Allt avslutas med en efterfest som hostas av Santa Cruz och vi kommer så klart att sända allt live på rockbladets Facebook. För den som får mersmak kommer finnarna tillbaka den 29 november för att headlina den första finska invasionen av sitt slag, The Finnish Invasion, anordnat av Rockin´ Over The Borders. Biljett till det eventet hittar du HÄR

För att ni ska kunna förbereda er på bästa sätt återfinns dom senaste två singlarna som släppts från kommande album, vi ses väl ikväll? Hard Rock Café Stockholm är stället att hänga på ikväll, missa inte Santa Cruz live and unplugged! 18+ och fri entre!

Young Blood Rising

https://www.youtube.com/watch?v=7TWkmy5ELJc​

River Phoenix

https://www.youtube.com/watch?v=PFEan91u3DY​

Relaterade artiklar