Smash Into Pieces och Jay Smith släpper gemensam singel – BOOMERANG

De mångfaldigt prisbelönta svenska elektro/rockexporten SMASH INTO PIECES förenar sig med sin nära vän Jay Smith och släpper en helt ny singel – BOOMERANG.

Annons 

 

Som en av Skandinaviens mest fascinerande, mystiska och explosiva liveakter, SMASH INTO PIECES, med sin grundare och ledare "The Apocalypse DJ" har fångat sina fans uppmärksamhet både live och på sociala medier. Att utföra Skydives i live-tv, uppvisa sina dans-färdigheter eller kampförmåga verkar troligen vara en vanlig dag för Apocalypse Dj och hans mannar på Smash Into Pieces-kontoret. Tillsammans med sin mycket nära vän Jay Smith har de nu skapat det som kan kallas fullständig perfektion, BOOMERANG.

Boomerang följer den redan populära Smash-låt-skrivarformeln. Det är en mid-tempo-låt med en hitig refräng. Chris och Jay delar broderligt upp sången med varsina verser och refräng för att efter breaket stämma upp i unison körsång. Jag hade kanske mer hoppats på en ballad när jag fick reda på detta samarbete, då hade det blivit ett starkare signum från Jay Smiths deltagande. Det är min uppfattning. Jag är dock helt säker på att den här låten kommer skapa allsång ute på Smash Into Pieces konserter, för refrängen sätter sig fort.

 

MER INFO OM SAMARBETET:

Våra liv och den värld vi lever i förändras snabbare och snabbare. Men med livet i det snabba körfältet känns det säkert att vissa saker aldrig kommer att förändras: Oavsett hur djupt vi faller kommer vi att komma tillbaka igen och igen … som en jävla boomerang!

"Smash in Pieces och Jay Smith är två artister av ett och samma slag. Den sort som aldrig ger upp och fortsätter att komma tillbaka. Det är en ära som delar nästa omgång med dig Jay! Skål!" säger Chris Adam från Smash Into Pieces.

"Jag träffade killarna för fyra år sedan när jag skrev på för mitt management. Vi hamnade på samma skivbolag och spelade ofta på samma konserter. Vi blev vänner och jag är glad att vi slutligen hittade ett sätt att göra någonting tillsammans. Det är en riktigt bra låt och jag är stolt över att få vara en del av det!" säger Jay Smith om samarbetet.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NY ROCK: Smash Into Pieces ft Jay Smith släpper singeln Boomerang
DATUM: 2017-09-29
SKIVBOLAG: Gain / Sony

FAKTA – JAY SMITH

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |

FAKTA – SMASH INTO PIECES

MEDLEMMAR
Chris Adam Hedman Sörbye – Lead Vocals / Scream
Benjamin Jennebo – Guitar / Vocals
Per Bergquist – Guitar / Vocals
Viktor Vidlund – Bass
The Apocalypse DJ – Sultan Of Swing (Drums)

| FACEBOOK | HEMSIDA | SPOTIFY |


Sångaren Chris Adam har tillsammans med Natalie fått bandets första barn för några dagar sedan.

 

Relaterade artiklar