Spotify lanserar “Din Tidskapsel”

Spotify berättar: Vi är glada att presentera vår senaste personligt skräddarsydda spellista: Din Tidskapsel. Från och med idag, för alla användare* i 60 marknader, samlar Din Tidskapsel minst 30 av dina mest nostalgiska låtar från tonåren – den perfekta spellista för att resa tillbaka i tiden.

Annons 

 

Din Tidskapsel är nästa steg efter sommarens succé med Dina Sommarminnen, men huvudsakligen utformad för att ge dig bekanta favoriter som får dig att minnas tillbaka.

Du hittar Din Tidskapsel i toppen av Hem, eller i fliken Utforska i din telefon, både på iOS och Android. Du kan även besöka timecapsule.spotify.com eller scanna koden nedan genom att trycka på kamera-symbolen i Sök.

* Spotify kommer enbart erbjuda Tidskapsel-spellistor för användare över 16 år.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar