The Sounds åker på Sverigeturné i vinter

The Sounds är aktuella med en Sverige-turné under december.

Annons 

 

Efter att i somras både gjort ett fåtal hyllade festivalspelningar och släppt den nya EP:n ”The Tales That We Tell” är det nu klart att The Sounds avslutar året med en Sverigeturné – sex städer besöks, med premiär på Pustervik i Göteborg 6 december och turnéavslutning på Arbis i Norrköping tio dagar senare.

The Sounds debuterade 2002 med ”Living in America”, som slog både på hemmaplan och utomlands. De har under åren släppt hits som ”Hit Me”, ”Painted By Numbers” och ”No One Sleeps When I’m Awake”. Att de dessutom är ännu bättre live än på skiva gör att vi längtar lite extra mycket till vinterns turné.

 

Turnédatum:

6 december: Göteborg, Pustervik
7 december: Trollhättan, N3 stage box (med Danko Jones)
8 december: Stockholm, Debaser Strand
9 december: Malmö, KB
15 december: Karlstad, Nöjesfabriken
16 december: Norrköping, Arbis

Biljetterna är redan släppta via The-Sounds.com.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

 

Relaterade artiklar