Världspremiär för Versi´s nya musikvideo WE ARE

Efter månaders väntan är nya musikvideon från VERSI äntligen släppt. Ikväll spelar bandet på Hard Rock Café och kör ytterligare en premiär av musikvideon.

Annons 

 

Klockan 23:00 ikväll kliver VERSI upp på scenen för att i akustisk tappning framföra sina mästerverk på Hard Rock Café Stockholm. Men redan nu kan dom som vill få ta del av det senaste mästerverket från lovande Eskilstuna-killarna Emanuel, Tim och Benjamin, som tillsammans utgör en karsimatisk och rockande trio. 

Så här tycker Rockbladet om We Are

"Efter att ha följt killarna under ett par månader och sett deras framträdande på Pub Anchor, är det glasklart att utveckligen har gått spikrakt framåt. We Are är en otroligt melodisk, men samtidigt brutal låt som verkligen drämmer till i hörselgången och skapar en kontakt med åhöraren. Musikvideon reflekterar den musikaliska aspekten på ett konstnärligt sätt och skapar en känsla av förståelse. Många kommer att kunna relatera till ord och dom scener som spelas upp i videon och det visar att VERSI håller hårt på att deras fans ska kunna känna en samhörighet med bandet. Mitt råd är att hålla stenkoll på VERSI, för det finns inget slut på deras framfart och deras framtid är lika ljus som de tusentals tändare som inom kort lyser i mörkret under deras framtida spelningar!" 

Rockbladet är så klart på plats under hela kvällen på Hard Rock Café och sänder live. Så kom dit och snacka med killarna, lyssna på grym rock och så vi ses där!

Versi – WE ARE

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

 

Relaterade artiklar