Video: Cyrha – Karma

Det nya bandet Cyhra med sångaren Jake E. (tidigare Amaranthe), gitarristen Jesper Strömblad och bassisten Peter Iwers (tidigare In Flames) samt ex-Annihilator trummisen Alex Landenburg har nu släppt en video till ”Karma”. ”Karma” är första singeln från deras kommande debutalbum "Letters To Myself" som släpps den 20 oktober.

– It was a pleasure and a no-brainer to re-unite with director Patric Ullaeus for the video. Whatever that man touches just turns to gold. We shot the clip in an old factory that has been abandoned for 25 years. The story line is part of a bigger narrative that will continue in the next video. I am tremendously proud of the end result, and I hope that our fans will be as excited about the video as we are- Jake E.

Letters To Myself innehåller alla de komponenter som bandets medlemmar gjort sig kända för genom åren från sina tidigare band. Med Jesper Strömblads riffs och patenterade hookar till Jake E.’s omisskännliga röst och Peter Iwers groove-drivna precision, samt Alex Landenburgs rytmiska fundament så upptäcker bandet nya musikaliska territorier, utmaningar och en ny identitet.

Cyhra kommer ge sig ut på turné i sammanband med deras debutalbum som släpps via Spinefarm och första spelningen går av stapeln den 27 oktober på Nosturi i Helsingfors.

 

SKRIBENT: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

 

BANDFAKTA – Cyhra 

Sång – Jake E (ex-Amaranthe)
Gitarr – Jesper Strömblad (ex-In Flames)
Bas –  Peter Iwers (ex-In Flames)
Trummor – Alex Landenburg (ex-Annihilator)

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar