Avatar spelar i Stockholm och Göteborg i vår

Det göteborgska metalbandet Avatar avslutar i april sin världsturné med två spelningar hemma i Sverige.

De senaste åren har Avatar haft en enorm framgång internationellt, framför allt i USA. Vi har börjat vänja oss vid att se dem på förstasidorna av de utländska hårdrockstidningarna och på de stora festivalerna. Deras senaste album Feathers And Flesh har hamnat högt på mängder av listor över stora delar av världen. Under våren kommer de att göra en tre månader lång världsturné med över 50 spelningar. Vad blir bättre än att avsluta hela turnén på hemmaplan? Detta blir en upplevelse utöver det vanliga som ingen bör missa.

Med på turnén är dessutom den amerikanska rocknrollcirkusshowen Hellzapoppin' samt enmansbandet Old Kerry McKee.

6 april: Stockholm, Fryshuset Klubben
7 april: Göteborg, Trädgårn

Biljetter släpps idag fredag 27 oktober 10.00Tickster.com.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar