Bildgalleri: The Temperance Movement på Katalin

The Temperance Movement gjorde igår sin femte och sista spelning i Sverige för den här gången när Kristianstad fick finfrämmande. Det blev en blixtbokning då spelningen egentligen skulle ägt rum på The Tivoli i Helsinborg men som nyligen gick i konkurs. Här finns foton från den första på Katalin i Uppsala. Recension och ytterligare foton finner du här. Kvintetten släpper sitt tredje album A Deeper Cut den 16:e februari.

Annons 

 

Annons 

 

Annons 

 

 

 

FOTOGRAF: Roger Johansson (roger.johansson@rockbladet.se)
KONSERT: The Temperance Movement
ARENA: Katalin / Uppsala
DATUM: (2017-10-24)


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Fredrik Blid

Vinylnörd med en aldrig sinande låga för den skitiga, ruffiga och rotnära rocken.Är det ett eller många stänk av smutsig blues så är det oftast väldigt bra. AC/DC, Creedence, Led Zeppelin och Status Quo är några av de gamla hjältarna och Rival Sons, Blues Pills, Uncle Acid och The Temperance Movement några av de nya. Mer munspel och polisonger åt folket helt enkelt!

Svenska singer/songwriters med stora doser hjärta och smärta är en annan passion med Lundell som obestridd kung och husgud följd av kronprinsarna Plura, Thåström, Winnerbäck och Per Persson.

The Boss är för övrigt världens bästa liveartist genom tiderna, den som tycker något annat har givetvis fel 😉

Relaterade artiklar