Kill The Kong släpper sitt andra album “Colossus” i november

Västeråsbaserade metalbandet Kill the Kong släpper fullängdaren 'Colossus' som följer upp fjolårets självtitulerade debutalbum.

Annons 

 

Det nya albumet, COLOSSUS, som blir det första i sammarbete med Gain / Sony Music, släpps den 24 november 2017. Inför fullängdaren som består av tio spår har singlarna 'Juggernaut (Wolfpack)', 'Snake Eyes' och 'The Antagonist' med tillhörande musikvideor under sommaren och hösten signalerat för vad som väntas ske när "Kolossen" väl släpps lös inför publik.

De som tidigare inte hamnat under sjumannaångvälten Kill the Kong kan räkna med tung och energifylld men balanserad metal där slagverk och hårda gitarriff ges stort utrymme och där inget lämnas åt slumpen. För de redan invigda väntar ett Kill the Kong som sedan debuten för snart två år sedan arbetat hårt med tydligt fokus på detaljrikedom, bredd och dynamik i såväl musik som sång och text.

'Colossus' kommer att finnas tillgänglig via de stora streamingtjänsterna, samt i fysiskt format både som CD och VINYL i sällskap av ytterligare två spår, de tidigare fristående singlarna 'Bring the Heat' och 'Ashes in the Wind' som tillsammans spelats över en halv miljon gånger på Spotify

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NYHET: Kill The Kong släpper sitt andra album "Colossus"
DATUM: 2017-11-24
SKIVBOLAG: Gain / Sony Music

BANDFAKTA – KILL THE KONG

MEDLEMMAR
Vocals | Timo
Vocals | Sebastian
Percussion | Erik
Drums | Niklas
Guitar | Mattias
Guitar | Micke
Bass | Andreas

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar