Mustasch bryter emot lagen på självaste fredagen den 13

Mustasch släpper idag på självaste fredagen den 13 sin nya singel "Lawbreaker". Ett hårt stycke hårdrocksmusik helt enligt den klassiska Raffe-formeln. Detta är första singeln från det kommande albumet "GO" som släpps i början av nästa år.

Annons 

 

 

Lawbreaker är en rejäl knockout som kan beskrivas som en hybrid mellan det stenhårda Mustasch-riffen tillsammans med en brutal och odynamisk sång och där melodin i refrängen helt går över till något jag skulle kalla Mjukis-Raffe-style. Trots det smått yviga intrycket så får den här käftsmällen ett bra betyg i min rockskola.

Singeln ”Lawbreaker” är den första ifrån det kommande albumet ”GO”, som släpps via Sony Music i början av 2018.

För er som väntar på att se Mustasch live, ska inte behöva vänta alltför länge. För i mars ger de sig ut på en Co-Headline turné tillsammans med Hardcore Superstar. Turnén heter ”Tour De Saster”, och datumen är:

Karlstad, Nöjesfabriken – 9 Mars, 2018
Stockholm, Annexet – 10 Mars, 2018
Malmö, Slagthuset – 23 Mars, 2018
Göteborg, Lisebergshallen – 24 Mars, 2018

Main Support: Entombed A.D.
Biljetter via LiveNation.se.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NYHET: Mustasch släpper ny singel "Lawbreaker"
DATUM: 2017-10-13
SKIVBOLAG: Sony Music

BANDFAKTA – MUSTASCH

MEDLEMMAR
Ralf Gyllenhammar – Vocals and rhythm guitars
David Johannesson – Lead guitar
Stam Johansson – Bass guitar
Robban Bäck – Drums

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |


Foto: Johan Carlén

Relaterade artiklar