NY SPÖKLIK MUSIKVIDEO FRÅN SPARZANZA VINDICATION

Tidigare i år släppte Sparzanza låten “Vindication” som fick över 250 000 Spotify streams på några få veckor. Nu släpper bandet en spöklik musikvideo till den populära låten några dagar innan Halloween.

Annons 

 

 

”Musikvideon till Vindication är klädd i en spöklik skrud och visuellt inspirerad utav ringvålnaderna ifrån Sagan om ringen trilogin. Enjoy!" // Sparzanza

I början av augusti i år släckte Sparzanza sina sociala medier med mörka bilder där det stod "THE END". Sedan dess har fans spekulerat i om bandet valt att lägga ner, om det är namnet på en ny release eller om jordens undergång är nära. Sanningen är att bandet gjorde exakt det som det nya albumet heter, nämligen "Announcing The End". Den nya plattan kom ut den 13 oktober och är Sparzanzas åttonde studioalbum efter att ha spelat tillsammans i 20 år. 

Bandet är för tillfället på turné och har i veckan spelat tillsammans med HEAT i Göteborg och Malmö. Härnäst spelar de i Linköping på Hell Yeah Rock Club på fredag och i Stockholm på Harry B James på lördag. Därefter väntar fyra datum i Finland och fem spelningar i Norge med Amaranthe. Sparzanza avslutar året på hemmaplan i Karlstad på Nöjesfabriken tillsammans med Sator.

 

Kommande spelningar
25 OKT Sparzanza + H.E.A.T – Trädgårn, Göteborg
26 OKT Sparzanza + H.E.A.T – Kulturbolaget, Malmö
27 OKT Sparzanza + TBA – Hell Yeah Rock Club, Linköping
28 OKT Sparzanza – Harry B James, Stockholm
15 NOV Sparzanza – Henry’s Pub, Kuopio
16 NOV Sparzanza – Gong, Turku
17 NOV Sparzanza – Elmun Baari, Helsinki
18 NOV Sparzanza – Olympia, Tampere
5 DEC Sparzanza + Amaranthe – Garage, Bergen
6 DEC Sparzanza + Amaranthe – Folken, Stavanger
7 DEC Sparzanza + Amaranthe – Gregers, Hamar
8 DEC Sparzanza + Amaranthe – Rockefeller, Oslo
29 DEC Sparzanza + Sator – Nöjesfabriken, Karlstad
Fler datum tillkommer!

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar