Red Fang till Pustervik i november!

Red Fang "Whales and Leeches" press photos 2013

Oregons stoltheter Red Fang, ledda av sångaren Bryan Giles, är äntligen på väg till Göteborg! Med sin uppskattade mix av heavy metal och stoner rock har bandet skapat ett namn för sig sedan den självbetitlade debuten släpptes 2009. Den 21 november hälsar vi dem välkomna till Pustervik!

Red Fangs fyra album, senaste Only Ghosts 2016, har alla hyllats och skapat fantastiska möjligheter för bandet. De har spelat på stora festivaler och öppnat för band som Mastodon samt svenska Opeth och In Flames. Med låtar som ”Blood Like Cream” (som bandet även uppträdde med hos David Letterman), ”Wires” och ”Prehistoric Dog” så har Red Fang blivit ett av de hetaste namnen inom sin genre.

Är du svag för tung rock är detta inget du vill missa i höst!

Biljettsläpp: Biljetterna är släppta i detta nu via Kulturbolaget.se.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
KONSERTNYHET: Red Fang till Pustervik i Göteborg
DATUM: 2017-11-21
BILJETTERKulturbolaget.se

Relaterade artiklar