Shiraz Lane- Sverigepremiär för Harder To Breathe

Den 29 november ställer sig Shiraz Lane för första gången på en svensk scen, när dom tillsammans med Santa Cruz, Sister och Strykenine intar Kraken. Idag har första musikvideon, Harder To Breathe från kommande plattan premiär och Rockbladet.se fick äran att vara den första svenska tidningen att skriva om det.

Debutalbumet For Crying Out Loud släpptes för ett år sedan via Frontiers Records och andra albumet har producerats tillsammans med Per AldeheimStudio Gröndahl. Albumet beräknas släppas tidigt 2018 och i skrivande stund befinner sig Shiraz Lane ute på Europaturné med landsfränderna Brother Firetribe. En intervju med killarna från studion publiceras söndag 15 oktober, där du kan läsa allt om arbetet bakom det nya albumet och hur framtiden ser ut för Shiraz Lane.

Glöm inte att köpa din biljett till The Finnish Invasion den 29 november och se Shiraz Lane live, biljett hittar du här: The Finnish Invasion

Spotify

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar