TÄVLA och vinn biljetter till ROCKTOBERFEST 2017

Tävla och ha chansen att vinna biljetter höstens fränaste party ROCKTOBERFEST 2017, som anordnas på Globen Annexet i Stockholm fredagen den 27 oktober. 

Fredagen den 27 oktober 2017 är det åter dags för RocktoberfestGloben Annexet i Stockholm. Live på scen ser vi inga mindre än H.E.A.T, The Quireboys, Evergrey och Mother Misery.

Stureplansgruppen Arena Catering presenterar för tredje året i rad stolt vår egen variant av tyskarnas klassiska Oktoberfest. Tillsammans med bryggmästare Johan Spendrup från Gotlands Bryggeri har vi tagit fram en specialbryggd öl – ”Rocktober”, som säljs exklusivt på plats i Annexet under denna kväll. Förutom ett brett ölutbud från Gotlands Bryggeri, kan vi även fresta med godare mat att skölja ner i takt till musiken!

Självklart är Richie Puzz & Bollnäs-Martin från Bandit Rock’s morgonshow traditionsenligt med som kvällens konferencierer.

 

Rockbladet.se tillsammans med Stureplansgruppen Arena Catering tävlar nu ut biljetter till ROCKTOBERFEST
Vinstplan:
2 Rocktober-VIP-paket (mat, dryck + inträde för två personer)
3 Rocktoberfest-paket (Inträde för två personer)

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna biljetter till ROCKTOBERFEST.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas torsdagen den 12 oktober klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

För att kunna vinna behöver du ha fyllt 20 år senast den 27 oktober 2016.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

All info om ROCKTOBERFEST finner du HÄR.

Relaterade artiklar