TÄVLINGSDAX: Gefle Hårdrocksklubb firar 5 år, vill du hänga med?

Vår partner GEFLE HÅRDROCKSKLUBB fyller 5 år i år, och de ska de fira med en riktigt häftigt fest. Vi har fått ett gäng biljetter att tävla ut. Platsen är Gasklockorna i Gävle lördagen den 4 november. 

 

Gefle Hårdrocksklubb är en av de största och bästa hårdrocksklubbarna som finns i Sverige. Ordförande i föreningen Maria Strand har tillsammans med resten av styrelsen gjort ett riktigt avstamp för hårdrocken både på hemmaplan i Gävle, men också haft en stor närvaro under de festivaler som arrangerats i Gävle. De är kanske trots allt mest kända och omtyckta för deras engagemang som arrangör på Harrys i Gävle, där de anordnat ett par hundra konserter under åren och haft riktigt många av den svenska hårdrocks-eliten på plats.

Rockbladet.se är nu riktigt stolta över att tillsammans med Gefle Hårdrocksklubb få tävla ut biljetter till 5-års-jubileumet. Tre lyckliga vinnare kommer få ta med sig en vän och uppleva någonting ni sent kommer glömma. Eller vad sägs om CLAWFINGER och MIMIKRY på scen?

DET HAR TILLKOMMIT EN HEMLIG GÄST PÅ SCEN:
Tidigare i höstas släpptes nyheten att Gävleprofilen Håkan Hemlin har återvänt till hårdrocken och spelat in en singel med Väsbyrockarna Subztain och som mixats av Jocke Skog (Clawfinger). Premiärdatum är ej satt vilket gör oss extra glada att härmed få välkomna SUBZTAIN & HÅKAN HEMLIN till Gasklockornas scen och där NI kommer att vara först ut att få höra denna singel. De kommer att inleda kvällens spelningar med ett kortare gig kl 21:30 och nedan finner ni övriga hålltider för kvällen.

TIDER
kl 19:00-21:00 Förfest betalande medlemmar & samarbetspartners*
kl 21:00 Insläpp övriga besökare
kl 21:30 ”Exklusivt” Subztain & Håkan Hemlin
kl 22:10 Mimikry 
kl 23:40 Clawfinger 
kl 02:00 Vi stänger

INFORMATION:

ENTRÉ/GARDEROB (i Lilla Gasklockan/Gävle)
Biljetter
Förköp: 225 kr via www.entregavle.se
– Dörrren: 260 kr
Garderob: 20 kr kontant/swish

Dörrarna öppnar kl 21:00 men redan kl 19:00 körs en förfest för betalande medlemmar* (som har ett medlemskort gällande för 2017) och samarbetspartners där man kommer att blicka tillbaka på dessa 5 år och lottar ut finfina priser m.m.

Övriga tider uppdateras inom kort.

*För info medlemskap: www.geflehardrocksklubb.se/blog/medlemskap

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna biljetter till GEFLE HÅRDROCKSKLUBBS 5-års event där du kommer kunna se både CLAWFINGER och MIMIKRY.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas måndagen den 29 oktober klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

– Eventuell resa och logi står vinnaren för själv.

All info om Gelfe Hårdrocksklubbs 5-års-event finner du HÄR.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Relaterade artiklar