BILDGALLERI: MAYHEM – Brewhouse – 27/10

MAYHEM besökte tillsammans med Voodus och Dragged into sunlight Brewhouse i Göteborg den 27 oktober. Nedan kan du kolla in de bildgallerierna som togs under kvällen.

Annons 

 

 


Voodus
Första bandet för kvällen i Brewhose. Bandet heter Voodus, ett mindre känt band från Kungälven. Bandet väcker upp publiken efter att öppnat dörrarna sent till lokalen. Voodus genomförde en kompetent tolkning, egen tolkning som ett avståndstagande från det legendariska melodiska Göteborgs döds-soundet, samt spelade inför kommande plattan in to the wild.

 

Dragged into sunlight

Andra bandet som dök upp på scenen är Dragged in to sunlight, ett band från Liverpool.
Tyvärr har jag inte mycket att säga om dessa killar, mer att jag var otroligt besviken på att de stod med ryggen mot pubiken under hela konserten . Men själva musiken var, enligt min mening, otroligt bra. Publiken drogs med in låtarna . 

 

MAYHEM 

Mayhem övertog scenen med mörker och ondska. Mayhem såg till att det blev ett otroligt bra avslut på denna fredagsspelning. Jag hoppades på lite grisblod eller hud, men dom höll sig på lagom nivå, eller ja, dom hade med sig ett skelett ifrån fansen så jag vet inte om man ska säga "lagom nivå". Men hur som helst: inget blod. Nu är det så att jag har varit dålig på lyssna på Mayhem. Men Meyhems spelning var otroligt bra. Det var mycket svårt och inte låta bli att headbanga. Jag drömmer om grisblod och hud tills nästa gång Mayhem dyker upp i Götet igen.

 

SKRIBENT + FOTO: Jelena Sulce (jelena.sulce@rockbladet.se)

Relaterade artiklar