Falling In Reverse till Sverige för två datum i januari

Falling In Reverse dansar på gränsen mellan genialitet och galenskap, implosion och explosion. Projektet leds av superhjälten / superskurken Ronnie Radke. Sångaren har blivit en röst för trasiga hemförhållanden och den frustration det skapar. Aktuella med nya albumet "Coming Home" spelar FIR på Fryshuset i STHLM lördag 20 januari och på Pustervik i GBG onsdag 24 januari!

"The Drug In Me Is You", "Fashionably Late", "I'm Not A Vampire" och "Coming Home" (från nya albumet med samma namn) – monsterhits som gjort Falling In Reverse till ett av de största banden i världen i sin genre, med fans världen över.

Senaste albumet Coming Home producerades åter igen av demonproducenten Michael "Elvis" Baskette (Alter Bridge, Slash, Trivium). Det är ett album som är ett modigt nästa steg i sagan om Falling In Reverse. Med det senaste albumet bekräftar Ronnie Radke och bandet att man är den ultimata förespråkaren och musikaliska talesmannen för de utstötta, de underskattade, outsiders och är en megafon för att inspirera livets underdogs.

I januari kommer bandet äntligen till Sverige för två datum!

Relaterade artiklar