Liv Sin, The Heard och Big Kizz är 3 av 20 band som släpps till WHERE’S THE MUSIC 2018

FKP Scorpio släpper ytterligare 20 akter till WHERE'S THE MUSIC 2018. Vi har åtminstone hittat fem stycken intressanta band, bland annat Liv Sin, Big Kizz och The Heard.
 
Where's the Music handlar om att lyfta fram det nya. Det kan röra sig om nybildade band. Det kan även handla om etablerade hjältar som har fått en ny musikalisk inramning: BIG KIZZ med tidigare Graveyardmedlemmen Axel Sjöberg, Liv Jagrells nya band Liv Sin eller The Heard, som består av medlemmar från Crucified Barbara samt Skinny från Deathstars och burleskdrottningen Pepper. Allt det plus mycket, mycket mer ryms i dagens matiga bandsläpp.

Hela dagens rockbands-släpp:
Liv Sin
BIG KIZZ
The Heard
Agent Fresco (IS)
Carubine

 

Resterande 15 band.

Amanda Mair
Axel Flóvent (IS)
Diskopunk
Farao (NO)
Good Harvest
Hey Charlie (UK)
Hudson Taylor (IE)
JADA (DK)
LOCALS
Luxury Death (UK)
Nicky William
Saint Sister (IE)
TVc
VERO
Wy
 
Alla hittills klara artister:
Cyhra | Ebbot Lundberg & The Indigo Children | Familjen | Ace Tee & Kwam.E (DE) | Agent Fresco (IS) | Alice Boman | Amanda Mair | Axel Flóvent (IS) | BIG KIZZ | Bitch Hawk | Carubine | Diskopunk | Estherlivia | Farao (NO) | Freya Ridings (UK) | Good Harvest | GRANT | Halie (NO) | Henrik Palm | Hey Charlie (UK) | Hudson Taylor (IE) | JADA (DK) | JËLLY | Joseph J. Jones (UK) | KING (DK) | LASH | Liv Sin | LOCALS | Lucas Nord | Luxury Death (UK) | Marlene | Nicky William | Picture This (IE) | Ruby Empress | Saint Sister (IE) | Satan Takes A Holiday | SUAD (FI) | Sumie | The Hanged Man | The Heard | Tim Chadwick (IE) | Tom Hickox (UK) | TVc | VERO | Wy
  
Where’s the Music 2018
100 artister | 10 scener | Norrköping 9-10 februari

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar