Ozzy Osbourne till Sweden Rock Festival

Ozzy Osbourne kommer till Sweden Rock Festival 2018. Med sig har han sin klassiske gitarrist Zakk Wylde.

 

Nyligen avslutade Black Sabbath karriären och nu är det dags för sångaren Ozzy Osbourne att göra detsamma. Efter nästan fyra decennier som soloartist och en diskografi proppfull av odödliga hårdrocksklassiker ger sig Ozzy nu ut på vad som sägs vara hans avskedsturné.

Med sin klassiske gitarrist Zakk Wylde tillbaka i bandet gör Ozzy en enda konsert i Sverige i sommar – på Sweden Rock Festival!

Sweden Rock Festival arrangeras i Sölvesborg den 6-9 juni. Biljetter släpps den 24 november klockan 09.00. Fler artister kommer att utannonseras innan dess.

Sedan tidigare har Sweden Rock Festival utannonserat att svenska heavy metal-legenderna Heavy Load återförenas för en spelning på festivalen.

Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från ca 50 länder till Sölvesborg, där de bjuds på över 80 konserter i en mix av klassisk rock, hårdrock, sydstatsrock och metal. Sweden Rock är känt för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@teracom.se)

Relaterade artiklar