Santa Cruz-tävlingen är avslutad och vinnarna är..?

Den 29 november är det dags för The Finnish Invasion på Kraken Sthlm, arrangerat av Rockin Over The Borders tillsammans med Rockbladet.se. Headliner för eventet är det finska sleaze metal-bandet Santa Cruz. Tävlingen där du kan vinna VIP-paket med Meet n Greet tillsammans med Santa Cruz är nu avslutad och vinnarna blev?

 

Sedan Santa Cruz grundades för 10 år sedan har de långhåriga rockarna fått scenerna att brinna. Nu kommer dom tillbaka till Sverige för att headlina The Finnish Invasion tillsammans med Sister, Shiraz Lane och Strykenine den 29e november på Kraken vid Globen i Stockholm.

The Finnish Invasion är den första festivalen i sitt slag och i samarbete med Rockbladet arrangerar Rockin´ Over The Borders ett exklusivt meet n greet med Santa Cruz. Du och en vän får träffa bandet, ställa några frågor och även få bilder tagna av en professionell fotograf tillsammans med killarna. 

Två lyckliga vinnare får tillsammans med en vän träffa Archie, Johnny, Middy och Taz innan dom intar Krakens scen den 29e november som headliners av den första The Finnish Invasion som arrangeras.

VINNARNA ÄR:

Pontus Walldin (Upplands-Väsby)
Maja Harrysson (Handen)

ROCKIN OVER THE BORDERS och ROCKBLADET säger stort grattis till båda vinnarna.

Den här kvällen får du bara inte missa, och finns fortfarande biljetter att köpa till THE FINNISH INVASION.
BAND SOM KOMMER SPELA: Santa Cruz, Sister, Shiraz Lane och Strÿkenine.
Klicka dig vidare till Facebook-eventet eller direkt till Biljettsystemet.

 

Relaterade artiklar