Världsstjärnan Bruce Dickinson live i Rockklassiker

Imorgon den 23 november kommer Iron Maiden-sångaren Bruce Dickinson till Rockklassikers morgonshow Morronrock med Jonas Nilsson och Jakob Öqvist. Världsstjärnan gästar programmet som pågår mellan 06-09.

Annons 

 

Bruce Dickinson är en legendar då han frontat Iron Maiden i sammanlagt 30 år. Iron Maidenär ett av de band som anses ha varit stilbildande inom heavy metal och har sålt omkring 100 miljoner album sedan debuten 1980.

HÄR KAN DU LYSSNA PÅ INTERVJUN SOM GJORDES I DEN 23 november 2017:

 

Bruce Dickinson är just nu i Sverige för att marknadsföra sin nysläppta självbiografi "What Does This Button Do?" där han berättar om sitt liv och sin karriär. Utöver musiken så är Dickinson känd för att vara en duktig fäktare och en uppskattad föreläsare, men kanske mest för att han har flygcertifikat och ofta är pilot på Iron Maidens egna flygplan Ed Force One.

Rockklassiker är Sveriges största rockstation med 11 frekvenser och drygt 260 000 dagliga lyssnare. Iron Maiden är aktuella med två spelningar i Sverige nästa sommar – Tele2 Arena i Stockholm samt som headliner på Sweden Rock Festival. Rockklassiker är radiopartner till båda spelningarna. 

Relaterade artiklar