Vinn ett exklusivt meet n greet med Santa Cruz i Stockholm

Den 29 november är det dags för The Finnish Invasion på Kraken Sthlm, arrangerat av Rockin Over The Borders tillsammans med Rockbladet.se. Headliner för eventet är det finska sleaze metal-bandet Santa Cruz. Nu tänker vi tävla ut lite fina VIP-paket där du som vinnare får chansen att träffa bandet.

 

Sedan bandet grundades för 10 år sedan har de långhåriga rockarna fått scenerna att brinna. Nu kommer dom tillbaka till Sverige för att headlina The Finnish Invasion tillsammans med Sister, Shiraz Lane och Strykenine den 29e november.

The Finnish Invasion är den första festivalen i sitt slag och i samarbete med Rockbladet arrangerar Rockin´ Over The Borders ett exklusivt meet n greet med Santa Cruz. Du och en vän får träffa bandet, ställa några frågor och även få bilder tagna av en professionell fotograf tillsammans med killarna. 

Allt du behöver göra för att delta är att berätta för oss vilken låt på nya albumet Bad Blood Rising som har berört dig mest och varför.

Två lyckliga vinnare får tillsammans med en vän träffa Archie, Johnny, Middy och Taz innan dom intar Krakens scen den 29e november som headliners av den första The Finnish Invasion som arrangeras.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna VIP-paket till Santa Cruz gig i Stockholm den 29 november 2017.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas måndagen den 12 november klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

– Eventuell resa och logi står vinnaren för själv.

All info om The Finnish Invasion på Kraken i Stockholm finner du här finner du HÄR.

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Relaterade artiklar