CrashDïet är tillbaks!

Efter några års frånvaro är Sveriges mest framgångsrika sleazeband tillbaks. I mars gör CrashDiet sina första spelningar på flera år och i sommar blir det festivaler. Än så länge är två framträdanden klara.

 

CrashDiet bildades 2000 i Stockholm och de slog igenom 2005 med debuten "Rest In Sleaze". Med låtar som "Riot In Everyone" och "Generation Wild" har de skaffat sig en självklar plats bland fans av sleaze och glam.

Nyligen presenterade bandet Gabriel Keyes som sin nya sångare. På nyårsafton släpps bandets nya singel "We Are The Legion".

Biljetter till spelningen på Kägelbanan finns tillgängliga på Tickster.com.

30 mars: Stockholm, Kägelbanan
7 juli: Knislinge, Helgeåfestivalen
​Fler spelningar kommer att tillkomma.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar