Cyhra gör sin första spelning i Göteborg

I mitten av mars kommer supergruppen CYHRA att göra sin första spelning i Göteborg.

Annons 

 

 

Cyhra bildades 2016 av före detta In Flames-gitarristen och -grundaren Jesper Strömblad tillsammans med dåvarande Amaranthe-sångaren Jake E. Efter en tid tillkom In Flames-basisten Peter Iwers och trummisen Alex Landenburg (tidigare Annihilator). Med Shining-gitarristen Euge Valovirta kompletterades lineupen. Tidigare i år släpptes debutalbumet "Letters To Myself" där man bland annat kan höra singeln "Karma". Nu är det äntligen dags att se Sveriges nästa hårdrocksexport spela på hemmaplan.

15 mars: Göteborg, Pustervik

Som support ser vi Engel.

Biljetter släpps fredag 8 december 10.00www.pustervik.nu.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar