Dessa spelar med Foo Fighters på Ullevi

5 juni – dagen innan nationaldagen – återvänder Foo Fighters till Ullevi i Göteborg. Nu är det klart att inga mindre än svenska GOAT och engelska Frank Carter & The Rattlesnakes inleder kvällen. 

Annons 

 

Den 15 september släppte Foo Fighters sitt nionde studioalbum, ”Concrete and Gold””. Här är Dave Grohls egna ord om det nya albumet:

“I wanted it to be the biggest sounding Foo Fighters record ever. To make a gigantic rock record but with Greg Kurstin’s (producent) sense of melody and arrangement… Motörhead’s version of Sgt. Pepper… or something like that”


Med mer än 25 miljoner sålda album och 11 Grammy Awards finns det ingen tvekan om att Foo Fighters är ett av världens största rockband – ett epitet de gång på gång lever upp till med sina maxade och energiska maratonspelningar.

Nu blir alltså denna redan på förhand klassiska konsertkväll ännu större. Först ut ser vi brittiska punkrockbandet Frank Carter & The Rattlesnakes innan fantastiska svenska bandet GOATintar Ullevi-scenen och ger publiken den perfekta uppeldningen innan huvudakten. 

Vi ses i Göteborg i sommar!

Relaterade artiklar