FOTO: Soilwork, The Unguided och Chronus – KB (20171110)

En fredagkväll den 10 november på KB förgylldes av tre riktigt bra svenska metalband. Soilwork, The Unguided och Chronus.

 

CHRONUS
Chronus ett gäng grabbar från Helsingborg som spelade först på KB i Malmö i fredags.
Dessa grabbar har jag sett 2 gånger och har varit på mindre spelningar i Helsingborg bägge gånger , Dom har blivit större och har varit och spelat bland annat på Sabaton Open AIR .
Deras stil i musiken kan man klassa med Ghost fast inte !?! 
Gitarristen rör sig otroligt smidigt på scenen och där rörelserna kan man gemföra i bandet Tribulation är min åsikt ifall , Riktigt erfarna på scenen och är tekniskt duktiga live trista va att det inte va myckert folk på plats i lokalen.

 

THE UNGUIDED
Hur ska jag beskriva dessa grabbar tyvärr så har jag inte lyssnat alls på deras musik men vad man kan säga om musiken är en blandning med tungt och melodisk musik  vilket fick fart på publiken inte direkt att dom sprängde taket av stället men fick fart på folket som döck upp för kvällens huvudband. 

 

SOILWORK
Huvudbandet för kvällens spelning ett gäng Skåningar som är från Helsingborg Sprängde taket av lokalen inte direkt med dynamit eller liknande utan med tunga musiken . Hela lokalen va fullsatt och ta sig igenom för att fotografera va helt omöjligt och otroligt bra drag av publiken och bandet på scenen vilket va super bra på denna fredags kvällen i Malmö.

 

TEXT/FOTOGRAF: Jelena Sulce (fornamn.efternamn@rockbladet.se)
KONSERT: Soilwork, The Unguided och Chronus
ARENA: KB / Malmö
DATUM: (2017-11-10)

Relaterade artiklar