FOTO: Beastö Blancö @ Harry B James

Beastö Blancö, är ett underbart band som verkligen lever sig in i sin musik, det är show till 100%.

De inleder med den självbetitlade Beastö Blancö med intro av julmusik, Chuck Garric iklädd som tomte, äntrar scenen. Sedan fortsätter det ösa, Calico Cooper med slagträn, Chuck med gummimask över huvudet. Gitarristen/låtskrivaren och en av bandets grundare Chris Latham öser på så håret och svetten flyger i lokalen. I Låten Live Fast Die Loud, tar basisten Jan Le Grow över sången tillsammans med Calico.

De spelar även en ny låt från kommande album We Got This som handlar om trummisen Tim Husung, som i denna låt öser på med dubbla kaggar. Tim hanterar snurrar/kastar trumpinnar som ingen annan jag sett kan.

Som alltid så levererar Beastö Blancö och jag hoppas se dem på festivaler denna sommar.

En intervju med Calico Cooper kommer inom kort.

 

 

TEXT/FOTOGRAF: Richard Westermark (richard@rawpix.se)
KONSERT: Beastö Blancö
ARENA: Harry B James / Stockholm
DATUM: (2017-12-21)

Relaterade artiklar