Nale signar med Black Lodge/Sound Pollution!

Nale signar med klassiska, svenska bolaget Sound Pollution och dess skivetikett Black Lodge. Nya albumet "Death. Skulls. Satan." släpps under våren 2018.

 

"Vi är otroligt glada att kunna meddela att vi nu seglar under Black Lodge/Sound Pollutions flagg och känner oss otroligt stolta över att äntligen få släppa lös vår ny skiva. En mörkare, mer dystopisk kreation där krig, korruption, hat och kvinnors utsatthet avhandlas i en mix av metal, punk och rock n roll." berättar medlemmarna i Nale.

Bandets har tidigare släppt två EPs; en självbetitlad 2007 samt "From Shit To Salvation (2009), den senare mixades av grammisvinnaren Chris Laney (Candlemass, Europe, Crashdïet) i den legendariska Polar Studios. 2012 släppte bandet även sin kritikerrosade fullängdsdebut "Ghost Road Blues" tillsammans med producenten Lawrence Mackrory (F.K.Ü, Darkane).

Under sina tio år som band har Nale turnerat med såväl Crucified Barbara som The Resistance samt spelat på klubbar som på de stora festivalerna Getaway Rock, Sabaton Open Air och Wacken Open Air.

Nale har precis avslutat inspelningen av sitt andra album, "Death, Skulls, Satan" som kommer att släppas exklusivt på Black Lodge/Sound Pollution den 23 mars 2018.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Mathias Blom

Relaterade artiklar