Radiokanalen Pirate Rock firar ett år för sin närvaro i Göteborg

Radiostationen Pirate Rock firar ett år i Göteborg den 26 januari. Kl 19.00 slår de upp portarna på Sticky Fingers. Förutom grymt bra sällskap kommer bland annat Lillasyster och Smash Into Pieces spela akustiskt på scen under kvällen.

 

Radiokanalen Pirate Rock har funnits sedan 5 år och sänder eter-mässigt på västkusten på frekvensen 95.4 MHz (Kungälv & Ale ). För ett år sen utökade det området att även inkludera Göteborg och Mölndal (90.7 MHz). Rockers är kända för att älska jubileum, så nu ställer Pirate Rock till med en 1-årsfest på Sticky Fingers den 26 januari.

Lillasyster och Smash Into Pieces kommer spela akustiskt på scen under kvällen.

Pirate Rocks egna husband Carnation gör en unik spelning med bandmedlemmar från bla Dark Tranquillity, Sabaton och exklusiva gästartister. Fler framträdanden kommer göras av banden Mindghost och Nala.

 Säkra upp din biljett redan idag på Piraterock.se. Följ eventet via Facebook.com.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar