Pain på Falu Bowling & Krog

Pain besökte Falun Bowling & Krog i helgen, vårt dala-team George och Jonas Wänn var på plats och dokumenterade spektaktlet som sammanfattningvis gick från en medioker inledning till ett kraftigt crescendo som avslutning.

Annons 

 

Annons 

 

Pain inleder med bra energi och blandar gamla och nya låtar. Ett gäng trotjänare i de främre raderna röjer på bra, men annars är publiken lite trött för att vara en löningshelg och helt hyfsat mycket folk.

Ljud och ljus i den nybyggda lokalen funkar bra och bandet levererar en stabil spelning, lite ostadigt på körsången ibland, men i övrigt riktigt bra. Publiken vaknar till mer och mer, särskilt när de gamla hitsen spelas. Stämningen är på topp när de två sista extranummerna spelas, särskilt när dom river av Beatles-covern Eleanor Rigby. Bandet håller sin energi uppe hela spelningen och kör ett bra set, om publiken hade varit lite mer på hugget från start så hade det varit en riktigt vass spelning.

 

RB-Betyg-8_10SKRIBENT: Jonas Wänn
FOTOGRAF: George Grigoriadis (george.grigoriadis@rockbladet.se)
KONSERT: PAIN
ARENA: Falun Bowling & Krog
DATUM: 2018-01-26
 

Relaterade artiklar