Pretty Maids spelar i Göteborg och Stockholm i december

Det har nu blivit en tradition. För tredje året i rad gör danska Pretty Maids decemberspelningar i Stockholm och Göteborg.

Annons 

 

2016, 2017 och nu alltså 2018. Pretty Maids decemberspelningar är en tradition som växt de senaste åren. Sticky Fingers sålde slut två månader innan konserten senast och Klubben blev också slutsålt. Det är med andra ord stora möjligheter att även årens spelningar blir utsålda succéer.

I år blir datumen följande:
7 december: Göteborg, Sticky Fingers
8 december: Stockholm, Fryshuset Klubben

Redan 1981 bildades Pretty Maids och 1984 kom debuten "Red, Hot And Heavy". Sedan dess har de släppt ytterligare 13 album och skaffat sig en trogen publik, inte minst i Sverige. Ända från starten har bandets kärna bestått av Ronnie Atkins (sång) och Ken Hammer (gitarr).

Biljetter till konserterna släpps tisdag 10.00 via Triffid and Danger Concerts.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar