REACH släpper ny video för singeln You Say

REACH är tillbaka i skepnad av en stark power trio beståendes av den skönsjungande Ludvig Turner (gitarr/sång), slagkraftiga Marcus Johansson (trummor) och rytmiska Soufian Ma’Aoui (bas). Första singeln ”The Great Divine” släpptes lös i december och följs nu upp av singeln ”You Say” med tillhörande lyrikvideo som är det nionde spåret på albumet. 

Annons 

 

”The Great Divine” är gruppens andra album och innehåller tio innehållsrika och varierande låtar. Allt från fräsiga ”Running On Empty” till känslostormande ”River Deep” och den kaxiga ”You Say”. Variationen på berättelserna som förmedlas gör att det finns en låt för alla. ”The Great Divine” har finslipats av branschens bästa och spelades in på Rocksta Sound Studio.
Bakom produktionen står Jona Tee (H.E.A.T) och den magiska mixningen är det Tobias Lindell (Europe, Avatar ect.) som ansvarat för.

Albumet kommer att släppas i Japan den 21 februari och internationellt den 23 februari.

Låtlista The Great Divine:

1. Into Tomorrow
2. The Great Divine
3. Live or Die
4. Nightmare
5.Off the Edge
6. One Life
7. Running on Empty
8. Shame
9 . You Say
10. River Deep

Relaterade artiklar