5SOS SLÄPPER NY MUSIK – GÖR INTIM KONSERT I STOCKHOLM

Australiensiska 5 Seconds Of Summer har på kort tid gått från YouTube-stjärnor till världsfenomen och popstjärnor med passionerade fans över hela jordklotet. Nu finns nya låten ”Want You Back” ute och för att fira den nya singeln och bandets kommande album åker de ut på en världsturné med intima konserter för FANSEN – med start i STOCKHOLM. Den 20 mars startar 5SOS sin unika och exklusiva världsturné – på Debaser Strand i Stockholm. 

Annons 

 

”Biggest new rock act in the world” säger Rolling Stone – och vi kan inte göra annat än att hålla med. Det är det enda bandet i världshistorien vars första två album båda debuterade på Billboard 200 på plats ETT(!). Debutalbumet från 2014 har sålt mer än tre miljoner exemplar världen över – och bandet har skördatframgång efter framgång sedan dess.

Nu har det gått nästan två år sedan 5 Seconds Of Summer släppte nytt material – och äntligen är det dags igen!

5SOS själva beskriver musiken som är på väg:
“Finally… It’s been 3 years since our lastalbum and we are so ready to share new music with the world. After spending the last 5 years on the road since the age of 16, it was important we took time to reflect as individuals and now we’re coming back stronger and more unified than ever. These songs mean the world to us and we have held nothing back in writing and recording this album. We’ve been rehearsing a lot of the new songs live and can’t wait to get back out on tour to connect with our incredible fans.”

Datum
20/3 – Debaser Strand, Stockholm

Relaterade artiklar