CLUTCH TILL SVERIGE FÖR TVÅ KONSERTER!

Clutch är rock på riktigt. Alla som har sett kvartetten från Maryland live vet vad vi menar. Det är högoktanig rock när den är som bäst. Med låtar som "Electric Worry", "The Regulator" och "X-Ray Visions" står Clutch för en rock som blir svårare att få tag i. I höst återvänder de till Sverige! Torsdag 29 november på Pustervik i Göteborg och fredag 30 november på Annexet i Stockholm!

Annons 

 

 

Med elva studioalbum och fem livealbum, är Clutch rutinerade rockproffs. De hyllas av flera generationer rockfans – där den gemensamma kärleken för rock gör att Clutch passar lika bra för nostalgikern som den moderna rocklyssnaren.

Det är också live man bör uppleva Clutch – har du fått möjligheten att se bandet så vet du exakt vad vi pratar om!

Vi längtar nu till att få se bandet på svensk mark igen: torsdag 29 november på Pustervik i Göteborg och fredag 30 november på Annexet i Stockholm!

Biljetter släpps onsdag 28 februari kl. 11.00 via LiveNation.se.

Datum
29/11 – Pustervik, Göteborg
30/11 – Annexet, Stockholm

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar