NY SIGNING PÅ DESPOTZ RECORDS – SIR REG

Det keltiska punkrockbandet SIR REG har skrivit på för skivbolaget Despotz Records både för label och förlag. Bandet arbetar nu hårt med sitt femte album och bokar upp en längre turné i Europa och Nordamerika för andra halvan av 2018.

 

”Vi har länge beundrat Despotz Records för deras starka jobbmoral och den passion de har för arbetet med deras artister. Vi är väldigt glada över att få vara en del av deras team och ser fram emot ett starkt och givande samarbete.” // SIR REG

SIR REG är en energisk Köpingssextett frontad av irländaren Brendan Sheehy på sång. Med låtar om allt ifrån samhällsproblematik på en global nivå till problematiken att hitta rätt bar en lördagskväll, starka melodier och ösiga live-shower har SIR REG gjort sig ett namn på den keltiska punkscenen. Sedan bandets start 2009 har de hunnit släppa fyra kritikerrosade album och stå på några av både Sveriges och Europas största scener

"Despotz Records är mycket glada över att SIR REG valt oss som deras nya hem och välkomnar dem till familjen. Vi kommer att arbeta med hela labelns styrka inom vårt team, samt vårt PR- och distributionsnätverk både fysiskt (fina LP och CD-utgåvor) samt vår djupa erfarenhet och expertis inom online/digital distribution och marknadsföring. To all shamrockers out there – get ready! " //C-M Gidlöf, Despotz Records

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – SIR REG
MEDLEMMAR
Brendan Sheehy – sång, akustisk gitarr
Karin Ullvin – fiol
Chris Inoue – elgitarr
Mattias Liss – trummor
Filip Burgman – mandolin
Mattias Söderlund – bass

DISKOGRAFI
2010 – SIR REG
2011 – A Sign Of The Times
2013 – 21st Century Loser
2016 – Modern Day Disgrace

| FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar