TÄVLINGSDAX: Rock The Boat – Accept + Nocturnal Rites + Night Demon + Revelations

Torsdagen den 15 februari är det dags för årets första ROCK THE BOAT tillsammans med TALLINK SILJA. En stenhård lineup kommer spela, och banden är ACCEPT, Nocturnal Rites, Night Demon och Revelations. Vi på Rockbladet.se har nu fått förmånen att tävla ut en hytt för två personer tillsammans med fullständigt mat-paket (middagsbuffe, frukost och lunch). Följ instruktionerna nedan för att delta i tävlingen.

 

Allt du behöver göra för att delta är att svara på frågan vad ACCEPTS senaste album heter, och utöver svaret får du gärna ange en kort motivering på varför just nu ska vinna.

EN lyckliga vinnare får tillsammans med en vän träffa åka med på den här rockkryssningen ROCK THE BOAT som går av stapeln den 15 februari och avgår från TALLINK-SILJA-terminalen i Stockholm. I priset får du en A-hytt för två och ett fullständigt middagspaket inklusive middagsbuffé, frukost och lunch. Och det bästa så klart är att få uppleva riktigt bra METAL av banden ACCEPT, Nocturnal Rites, Night Demon och Revelations.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna HYTT + MAT på Tallink Siljas "ROCK THE BOAT" den 15 februari 2018.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas måndagen den 12 februari klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

– Eventuell resa till och från TALLINK-SILJA-terminalen får vinnaren stå för själv.

All info om ROCK THE BOAT via TALLINK SILJA finner du här finner du HÄR.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

Relaterade artiklar