Foto: The Sounds – Lokomotivet (Eskilstuna)

The Sounds är ute på Sverige-turné och igår besökte Kents hemstad Eskilstuna på Lokomotivet inför en hänförd publik. Maja tog sin trogna vana taktpinnen och dirigerade både band och publik till extatisk nivå. Vår fotograf Rickard Lantz tog ett rad bilder som du kan ta och titt på nedan.

 

Maja i The Sounds har den där scen-personligheten jag tror de flesta frontkvinnor och män söker efter. Och den här lördagkvällen på Lokomotivet i Eskilstuna skulle inte bli något undantag. Kommer inte säga så mycket mer än att bilderna får tala sitt egna språk.

BILDSERIE – THE SOUHDS

 

TEXT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTOGRAF:
Rikard Lantz (rikard.lantz@rockbladet.se)
KONSERT: The Sounds
ARENA: Lokomotivet, Eskilstuna
DATUM: 2018-03-10

 

Relaterade artiklar