GRAVEYARD ÖPPNAR FÖR GUNS N’ ROSES!

Lördagen den 21 juli kliver Guns N’ Roses upp på Ullevis scen inför fullsatta läktare. Nu kan vi berätta att svenska Graveyard agerar support denna kväll och innan Graveyard ser vi Tyler Bryant & The Shakedown.

Annons 

 


Svenska hårdrockshjältarna i Graveyard har vunnit grammisar, P3 Guld och hyllats av både fans och kritiker i många år nu. Nu har de precis avslutat studioinspelningarna av det nya femte albumet som kommer släppas innan sommaren, och redan i april kommer vi få ett första smakprov i form av en ny singel.

Med nytt färskt material från detta Göteborgsband känns det otroligt kul att kunna hälsa dem välkomna till en redan på pappret legendarisk konsertkväll på Ullevi.

Först ut denna kväll ser vi också grymma Tyler Bryant & The Shakedown från Nashville. Bandet som debuterade med fantastiska ”Wild Child” 2013 är nu aktuella med sitta andra och självbetitlade album från november förra året. En perfekt inledning på konserten på Ullevi.

Vi ses 21 juli!

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar