HALESTORM ÅKER UT PÅ SIN STÖRSTA TURNÉ HITTILLS – MED ETT STOPP I SVERIGE!

Med album nummer fyra på gång till sommaren följer bandet upp med en omfattande höstturné – bandets största turné hittills. Hårdrocksbandet från Pennsylvania, med sångerskan Lzzy Hale i spetsen, startar turnén i Moskva och avslutar i Madrid (via Stockholm!). Halestorm är älskade i Sverige och spelar oftast för fulla hus och passionerade fans. 8 oktober på Debaser Strand lär inte bli annorlunda!

De är erkända som ett av rockvärldens mest dynamiska och energifyllda band. De har vunnit Grammys, hyllats av media och äntligen är bandets fjärde studioalbum på gång (producerat av erkände Nick Raskulinecz). Om skivan säger den karismatiske sångerskan Lzzy Hale, till Billboard:

…very rock. It's definitely a step forward for us. I think you're really going to see something that comes from all four corners of Halestorm, what each of us brings to the table and just how important all four pillars are in this band. We're really pumped about having something new, and I just hope everyone likes it — and, regardless, we're stoked on it.

Vi längtar efter album nummer fyra – och att få se Halestorm live i Sverige igen!

Bandet själva hälsar, inför turnén:
Hello to all of our European Halestorm Freaks! It has way been too long and we have missed you! We can’t wait to experience your energy and true passion for Rock Music once again. Thank you so much for being a part of this crazy journey that we’ve been on! See you all very soon!

Datum: 8/10 – Debaser Strand, Stockholm
Biljetter släpps fredag 8 mars kl. 13.00 via LiveNation.se.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar