Späckat schema på KB i Malmö – Magnum, Dark Tranquillity, Mustasch/Hardcore Suprstar och Satyricon

Nästa vecka mellan den 19-25 mars är hårdrocks-schemat riktigt späckat på KB i Malmö. Så är du i närheten, så får du inte missa storheterna som Magnum, Dark Tranquillity, Mustasch/Hardcore Suprstar och Satyricon.

Annons 

 

 

KB i Malmö är anrik klubb som varje år besöks av många rock och hårdrocksband. Och nästa vecka är absolut inget undantag. Det börjar egentligen redan idag med Nationalteaterns rockorkester och imorgon kommer Thundermother tillsammans med VA Rocks att inta scenen, för att nämnra några. Och under nästa vecka kommer det manglas på av Magnus, Dark Tranquillity, Mustasch + Hardcore Superstar och avslutas med det norska black metalbandet Satyricon.

Schemat för den kommande veckans konserter på KB i Malmö ser ut som följer:

16/3 – NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER
17/3 – THUNDERMOTHER + VA ROCKS
19/3 – MAGNUM
22/3 – DARK TRANQUILLITY
23/3 – MUSTASCH + HARDCORE SUPERSTAR
25/3 – SATYRICON

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar