THE ARISTOCRATS förlänger Europaturnén och kommer till Sverige i September

Supertrion The Aristocrats som består av Guthrie Govan (gitarr), Bryan Beller (bas) och Marco Minnemann (trummor) har tidigare meddelat om en kortare Europaturné i september. Nu utökas turnén med ytterligare ett fåtal datum, vilket ger rock/fusion fans i Sverige anledning att jubla!

Annons 

 

 

Onsdag 26 september kommer The Aristocrats till Lokomotivet i Eskilstuna för en exklusiv konsertupplevelse, den första i Sverige sedan 2012!

Det var verkligen länge sen som vi tre gjorde oväsen tillsammans på en scen! På senare tid har vi alla varit väldigt upptagna i en mängd olika musikaliska scenarier, så jag har en känsla av alla slags nya influenser och inspirationer kan börja avslöja sig spontant under dessa kommande Aristocrats-konserter…Jag ser verkligen fram emot att höra vad som händer”  – Guthrie Govan

Biljetterna ute nu via Tickster.com.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar