​Liam Gallagher gör en konsert på Annexet i Stockholm under turnén

Det finns bara en Liam Gallagher. Den ikoniska Manchester-sångaren har med sin unika röst och lika unika personlighet färgat mångas 90-tal, 00-tal och gör det än idag – med solodebuten ”As You Were”. Det är en milstolpe till album – från en av de viktigaste artisterna de senaste 20+ åren. Och den 27 november kommer Liam Gallagher till Annexet i Stockholm! 

Annons 

 

Tillsammans med brodern Noel Gallagher bildade Liam det banbrytande bandet Oasis. Ett band som ritade om kartan för hur popmusik från England kunde låta på 90-talet. Bandet har fyllt arenor världen över, slagit rekord, sålt platina många gånger om – och skaffat sig en kultstatus bland fansen. Framför allt tack vare musiken, men inte minst för deras ärliga och genuina personligheter, som färgat allt de har skapat.

Så även idag. Frontmannen i Oasis står nu på egna ben. Och även om Oasis har hyllats och älskats – så är det nu Liam Gallagher blommar ut som den världsstjärna han är.

Kärleken till Liam är enorm världen över – inte minst i Sverige. Och nu får vi äntligen chansen att uppleva detta kreativa geni live – den 27 november på Annexet i Stockholm.

Datum
27/11 – Annexet, Stockholm

Relaterade artiklar