ALBUMAKTUELLA AUGUST BURNS RED TILL SVERIGE I HÖST!

Aktuella med höstens hyllade album “Phantom Anthem” återvänder nu amerikanska metalcorebandet till Sverige för två konserter i höst. Albumet hyllades av press världen över och bandets åttonde studioalbum är ytterligare en fjäder i hatten för Sverigeälskande August Burns Red. 21 november kommer de till Fryshuset och 22 november till Pustervik.

 

Förra året var de i Sverige och firade ett efterlängtat 10-årsjubileum av det klassiska albumet “Messengers” – då inför ett fullt Fryshuset. Nu återvänder bandet för två datum – och vi kan räkna med låtar från hela diskografin.

Från nya albumet räknar vi med att få höra “Invisible Enemy”, “The Frost” och “King of Sorrow” bland annat.
Det blir en hård höst – med August Burns red!

Ses i november!

Datum
21/11 – Fryshuset, Stockholm
22/11 – Pustervik, Göteborg

Biljetter
Biljetter släpps onsdag 11 april kl. 10.00 via LiveNation.se.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar