FLER BILJETTER SLÄPPTA TILL BRYAN ADAMS!

Goda nyheter för alla Bryan Adams-fans! Sedan tidigare har hans tre Sverigekonserter varit slutsålda, men vi kan nu meddela att fler biljetter släpps till Malmö Arena (27 april) och Ericsson Globe (29 april)! Konserten i Göteborg är helt slutsåld. Dessa biljetter finns ute i detta nu via LiveNation.se!

Annons 

 

 

Bryan Adams är en av de absolut främsta liveartisterna vi har – med sin energifyllda och självklara scennärvaro tillsammans med sin otroliga röst är en Bryan Adams-konsert alltid något väldigt speciellt. Han har turnerat över hela världen i snart 4 decennier. Han kommer ge oss en konsert full av material från hans kommande nya album ”Ultimate” som innehåller en blandning av både nytt material och alla enorma hits från hans karriär såsom ”(Everything I Do) I Do It For You”, ”Can’t Stop This Thing We’ve Started”, ”Summer of ’69”, ”Heaven” och många fler.

Och snart landar han i Sverige!

DATUM

27 april – Malmö Arena, Malmö
28 april – Partille Arena, Göteborg (SLUTSÅLT!)
29 april – Ericsson Globe, Stockholm

Köp dina biljetter här.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar