Mustasch rockar Falun med hjälp av Billion Dollar Babies.

Mustasch fortsätter sin turné och på självaste påskafton är de i Falun tillsammans med Billion Dollar Babies som spelar på hemmaplan. Falun Bowling och Krog är en ny, fin och stor lokal, och det finns redan tillräckligt med folk så att det känns trångt, när Billion Dollar Babies går på scenen.

Annons 

 

 

Billion Dollar Babies kör sin grej och publiken hänger med från början. De är rutinerade och Faluborna verkar bra bekanta med deras låtar. Deras setlist en bra blandning av låtar och även två nya sånger från den kommande platta. Det finns till och med folk som har rest från andra länder för att se dem, så man kan säga att de är uppskattade. Mustasch kunde inte få ett bättre förband den här kvällen. De värmer upp publiken ordentligt.

När Mustasch går på scenen är det en bra stämning i lokalen och ännu mer folk på plats. De verkar vara också på jättebra humör och de visar det från början. De börjar dynamisk och fortsätter så hela spelningen. Publiken hänger med och är inte blyg, de sjunger ofta med och verkar jättenöjda. Det blir en bra blandning av låtar även från Mustasch och den nya singeln Fire fungerar utmärkt live.

Förutom några små tekniska missar från båda banden kan man säga att det var en riktigt bra kväll för alla. Två riktigt bra live akter som vet vad dem gör på scenen. Den nya scenen Falu Bowling och Krog är riktig bra och har bra ljus och ljudförutsättningar. Vi hoppas att det blir mer Rock n Roll där.

Det känns som att alla är nöjda och Mustasch bevisar igen att de är ett band som låter bäst live.

 

SE HELA BILDSERIEN – BILLION DOLLAR BABIES 

 

 SE HELA BILDSERIEN – MUSTASCH

 

RB-Betyg-8_10
SKRIBENT/FOTOGRAF
: George Grigoriadis (george.grigoriadis@rockbladet.se)
KONSERT: Mustasch + Billion Dollar Babies
ARENA: Falun Bowling och Krog / Falun
DATUM: 2018-03-31

 

Relaterade artiklar