The Hawkins ger sig ut på ny Europaturné i sommar!

The Hawkins följer upp sin support-turné tillsammans med Corroded, med en egen sväng runt om i östra Europa. Utöver det kommer de spela på ett antal svenska festivaler i sommar.

 

— Europaturnén i midsommar kommer bli nedrans gemytlig, säger Johannes Carlsson, sångare och gitarrist i bandet. Det blir vår första sväng i såväl Polen, Slovakien och Tjeckien och det känns kul att komma närmare målet att spela överallt.

The Hawkins avslutade nyligen en treveckors Europaturné tillsammans med Corroded. Fokus ligger fortfarande på utlandet, för att följa upp släppet av det kritikerhyllade debutalbumet “Ain’t Rock n Roll“, som släpptes i höstas, men i vår och sommar väntar även spelningar på diverse festivaler runtom i Sverige.

Först ut är Drenched in Beer-festivalen i Stockholm den 27:e april, tillsammans med bland andra Imperical State Electric och dagen efter är det dags för premiären av Västerås Rockfest, där The Hawkins delar scen med bland andra Lillasyster, Kill the Kong, Smash into Pieces, Corroded och Amaranthe.

 

Direkt efter denna turné bär det av för en spelning på Karlslundsfestivalen i Bollnäs. Fler spelningar släpps inom kort. 

The Hawkins Midsummer Tour:
20.6.  Wroclaw, Alive
21.6. Krakow, Cemetery Club
22.6. Banska Bystrica, Farhof
23.6. Kosice, Collosseum
25.6. Ostrava, Rock Hill Music Club
26.6. Vysoke Myto, Barbar
27.6. Gliwice, Concept Pub

SKRIBENT : Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Rikard Lantz (rikard.lantz@rockbladet.se)

Relaterade artiklar