FOTOGALLERI: Despotz firade 11 år tillsammans med Corroded, Sir Reg, Liv Sin och Grimner

Att sammanföra musikbranschen finns det flera sätt att göra det på. Men varför inte passa på att utnyttja när ens bolag firar sin årsdag? Skivbolaget Despotz Records firade jämnt förra året, 10 år, och det blev en riktigt lyckad fest. Så i år tänkte de att varför inte fortsätta på det vinnande konceptet. Livemusik framfördes av fyra av deras egna band: Corroded, Sir Reg, Liv Sin och Grimner. 

Annons 

 

 

Rent personligen tycker jag att det finns alldeles för få tillfällen per år där man kan träffa de flesta som jobbar och verkar inom rock och hårdrocksbranschen här i Sverige. Så därför tycker jag det är extra kul när våra vänner i skivbolaget Desptotz Records ställer till med fest. Vad mer kan man begära än att träffa många vänner inom branschen tillsammans med att få avnjuta fyra liveband (Corroded, Sir Reg, Liv Sin och Grimner) på Debaser Strands eminenta scen. Och mellan varje akt så DJ:ade Fred Burman och Danne McKenzie från Satan Takes A Holiday. Det blev en riktigt kul kväll. Arrangemanget var helt enkelt perfekt.

Förutom musiken så kunde man även passa på att tatuera sig med någon av bandens logos, kolla in några som passade på att föreviga Corrodeds logo, kanske gjorde några av bandets medlemmar detta. Hur som helst så tog jag lite bilder på banden under kvällen, som du kan avnjuta här nedan. Nu hoppas jag på att vi förenas igen nästa år och har vi lite tur, så kommer det dyka upp lite fler sådana här tillfällen via någon eller några andra skiv- eller arrangörsbolag. 

BILDSERIE – CORRODED

 

BILDSERIE – SIR REG

 

BILDSERIE – GRIMNER

 

BILDSERIE – LIV SIN

 

BLANDADE BILDER

 

TEXT/FOTOGRAF: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
KONSERT: Despotz Records 11 år (Corroded, Sir Reg, Grimner, Liv Sin)
ARENA: Debaser Strand / Stockholm
DATUM: (2018-05-11)

 

Relaterade artiklar