Metallica slår sitt eget publikrekord – över 17 000 på Ericsson Globe

För två dagar sedan återtog Polarpris-belönade Metallica publikrekordet på Ericsson Globe – med otroliga 16 858 åskådare. Ikväll var det dags för rond 2 och genom att optimera produktionen ännu mer efter första konserten – har Live Nation nu kunnat maximera kapaciteten på arenan.

Det jobbet har lett till att Ericsson Globe fylldes med över 17 000 åskådare på ett evenemang – för första gången någonsin. Närmare bestämt 17 303 åskådare! Totalt har alltså 34161 åskådare sett Metallica på de två svenska stoppen av Worldwired Tour. Ett endags- och tvådagarsrekord som lär bli svårslaget

Metallicas Lars Ulrich hälsar:
“On Saturday we kicked those comedians ass! ‎Tonight we kicked our own ass!!!!”

Metallica
Måndag 7 maj 2018
Ericsson Globe, Stockholm
17 303 åskådare

Fotograf: Mattias Nilsson (mattias.nilsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar