Metallsvenskan 2018 INSTÄLLD

Årets upplaga av Metallsvenskan ställs in. Det meddelade festivalarrangörerna under onsdagen. 

“Varje festivalarrangörs mardröm har nu besannats för oss som återgrundade Metallsvenskan. På grund av låg biljettförsäljning så har vi blivit tvungna att ta beslutet för att inte fler biljettköpare, artister, partners eller leverantörer ska bli drabbade. Vi som legat bakom det här och vårt team har arbetat väldigt hårt för att festivalen ska kunna bli av men igår kväll var vi tyvärr tvungna att ta det tunga beslutet att lägga ner”. Så skriver festivalen i ett pressmeddelande. 

Det är i nuläget oklart om de som köpt biljett kommer kunna få pengarna tillbaka, då festivalen hänvisar köpare till konkursförvaltaren. 

Metallsvenskan skulle ha ägt rum 15-16 juni i Norrköping med band som Rival Sons, Graveyard, W.A.S.P., Sonata Arctica och Hulkoff

 

SKRIBENT: André Millom (andre.millom@rockbladet.se)

 

 

 

Relaterade artiklar